Search for happiness

 

Nå begynner det endelig å føles ut som det er sommerferie! For meg har den vart i allerede én måned, men etter å ha fått vite at jeg fikk A på konseptkunst-eksamen for et par uker siden, følte jeg at jeg kunne ta sommerferie med god samvittighet.

Vennene mine har også endelig kommet hjem fra studiene sine, så det har vært kjempekoselig å få møte de igjen etter å ha nesten ikke sett hverandre på et halvt år. På lørdagen var det i tillegg så vannvittig flott sommervær med fantastiske 25 grader, så da tok Renate og jeg turen til Kattøya for å ta bilder! Der ble det litt utforskning av øya i form av en lang gåtur i varmen og litt bilder for å minnes om den gode tida som har startet og som forhåpentligvis vil bringe mange minneverdige stunder.

Hvordan har starten på sommerferien vært for dere?

 

5 kommentarerEleanor

24.06.2015, 11:47

Gratulerer med eksamen! Er deilig med skikkelig ferie!

Neo Mikaela

24.06.2015, 18:38

Wii, endelig et innlegg!

Vel, for min del så starter ikke ferien før uke 28, så det enda en og en halv uke igjen. Men det er deilig med varmere temperaturer og fint vær selv om jeg fortsatt jobber.

Thea Andreassen

05.07.2015, 19:15

åå gratulerer!!

sommeren har vært fin, litt jobbing, litt fri, sene kvelder, tidlige morgener, familie og venner. Sånn som sommeren skal være :)

Lise brevik

13.07.2015, 19:32

Gratulerer! Nyt sommerferien med god samvittighet! :) Veldig flotte bilder også! Ferien har vært fin med familie og venner, døgnet snudd på hodet.hihi

De kaller meg Vannflaske

26.07.2015, 18:48

Wow, lenge siden jeg har vært innom bloggen din nå! Godt å se at du fortsatt tar nydelige bilder!

Skriv en ny kommentar
ABOUT ME

Mitt navn er Aurora. Jeg er et 21 år gammelt septemberbarn som bruker livet sitt til tegning og fotografi. Hvis det er noe du lurer på, ikke nøl med å spørre, for jeg biter ikke altså.


   


CATEGORIES
ARCHIVEBLOGS


hits