mintgrønn påske


Da var den siste dagen av påskeferien kommet, men den har i hvert fall vært minneverdig for min del. Jeg har i hatt det hyggelig med både besøk fra broren og kjæresten min, og virkelig kost meg sammen med vennene mine på The Gathering! Ikke nok med det, men jeg meldte meg også på en tegnekonkurranse der hvor jeg vant og fikk Intuos 5 tegnebrett som premie! Man kan si jeg ble utrolig glad, spesielt med tanke på at jeg faktisk ønsket meg et nytt tegnebrett og det jeg fikk kostet litt. Jaja, nå får jeg arbeide godt på høgskolen de neste månedene og se fram til sommerferien!

Hva gjorde dere i påskeferien? : )


a new start

Da har jeg kommet tilbake til bloggverdenen med et nytt design på bloggen laget av Renate! Følte det var virkelig på tide å bytte, i tillegg til at jeg følte jeg trengte å gjøre noe for å få tilbake blogginspirasjonen. Det her var forresten slik det forrige så ut:

I løpet av den tiden jeg har vært vekk har det ikke skjedd så mye annet enn at det er påskeferie nå, endelig! Denne påsken kommer til å være annerledes til den jeg er vant til siden jeg ikke skal hjem. I stedet kommer påskeferien mest sannsynlig til å bestå av godteri, tegning og The Gathering som starter imorra. Gleder meg veldig siden jeg ikke har vært med på det før og det blir gøy å få opplevd det!

Hva skal dere i påsken? Hva syns dere om det nye designet?

 ABOUT ME

Mitt navn er Aurora. Jeg er et 21 år gammelt septemberbarn som bruker livet sitt til tegning og fotografi. Hvis det er noe du lurer på, ikke nøl med å spørre, for jeg biter ikke altså.


   


CATEGORIES
ARCHIVEBLOGS


hits